1
Filme. & seriale
1
cLINETI MULTUMITI
1 %
UP TIME

FAQ

Intrebari adresate frecvent cu raspunsuri obiective si informative.

Pachetul TV poate fi accesat printr-o variatate diversificata de aplicatii si dispozitive ( mai mult sau mai putin recomandate), conectate la internet, atat wifi, lan cat si 4G.

Incepând din 2022  serviciile nostre vor fi disponibile pe un numar limitat de aplicatii si dispozitive, pentru care garantam functionalitatea optimã si pentru care putem asigura suport & asistentã tehnicã. Aplicatiile compatibile si recomandate incepand din 2022 sunt:

  1. TiviMate – aplicatia se va putea instalata pe dispozitivele profesionale precum Nvidia Shielded PRO 4K , Nvidia Shield Standard, Xiaomi Mi TV Box S 4K UHD, dispozitivele mai de buget, mai putin recomandate, precum Amazon Fire Stick si / sau Amazon Cube , sau tv-uriile Android.
  2. iSTB – aplicatia se va putea instala pe dispozitivele apple ( iPhone, iPad, MacBook, Apple TV )
  3. iPlayTV – aplicatia se va putea instala pe dispozitivele AppleT
  4. iMPlayer – aplicatie se va putea instala pe telefoane android precum si dispozitivele Nvidia Shielded PRO 4K , Nvidia Shield Standard, Xiaomi Mi TV Box S 4K UHD sau TV-uriile cu android os. Atentie , aplicatia necesitã licentiatã si, licenta se va putea achitiona doar de la noi , altfel nu va functiona. 

Acestã decizie a fost luatã bazatã pe informatiilor primite din sursele nostre de informare cu privire la blocariile aplicatiilor pe smart tv-uri din partea celor de la Samsung si LG,  precum si planul de a implementa optiuni avansate de streaming serviciului oferit.  Orice alta aplicatie decideti sã utilizati va fi pe propria rãspundere in ceea ce priveste functionalitatea. Noi nu vom garanta suport tehnic si functionalitatea serviciului pentru alte aplicatii instalate direct pe smart tv-uri, cu exceptia celor mentionate mai sus. 

Dispozitivele Nvidia Shielded PRO 4K , Nvidia Shield Standard, Xiaomi Mi TV Box S 4K UHD sunt principala nostrã recomandare. Cu cat este mai nou modelul receptorului, cu atat mai ridicata este performanta de a receptiona canalele tv la o calitate premium. Procesoare mai puternice, viteza de lucru, pre-buffer, rezolutie calitativa si moderna ( 4K UHD ), etc … Majoritatea acestor receptoare vin cu un sistem de operare Android, ceea ce imbunãtateste major calitatea produsului.  De asememenea, este recomandatã conexiune internet stabilã, prin cablu, pentru un streaming fluent. 

Aplicatii ce se pot instala pe smart tv-uri, daca optati pentru o astfel de solutie ( pe propria rãspundere)  sunt urmatoarele aplicatii: Quzu iptv, Smart iptv, Smart stb stb, Iptv extreme, Nanomid, Set iptv, Net iptv. Aplicatiile instalate direct pe smart tv-uri sunt solutii extrem de slab calitative si nu le recomandãm.

Refuzam categoric sa oferim servicii pe aplicatii precum: Royal IPTV,  Flex IPTV,  SS IPTV,  Home IPTV,  Smarters IPTV,  Room IPTV,  ASX IPTV,  Smart UP,  Duplex,  ONE IPTV,  Flix IPTV,  Mega IPTV,  Nanomid,  Smart tv Club,  SmartOne IPTV,  Room IPTV, Bay IPTV.

Sunt cele mai proaste, eftine si incompetente aplicatii inventate vre-o data pentru iptv pe care noi le-am intalnit … Si nu vom face nici cel mai mic efort sa facem serviciul nostru functional pe aceste aplicatii,  DE O CALITATE ATAT DE PROSTA, CUM RARA NI SA DAT SA VEDEM !! Daca aveti cea mai micã intentie de a folosi servicii iptv cu succes, utilizati una din cele 3 aplicatii recomandate la prima intrebare !

Odata ce ati plasat o comanda, pentru un nou abonamet / subscriptie TV, implicit cu plata efectuata cu succes, vi sa va oferi acces la canalele tv. In functie de detaliile specificate in  campul mentiuni  si volumul comenziilor efectuate in ziua respectiva, echipa nostra va va activa canalele tv. Este extrem de important sa specificati exact in campul mentiuni prin ce aplicatie sau dispozitiv doriti acces la canalele tv,care este adresa mac a aplicatiei ( daca aplicatia are o adresa mac, precum smart iptv, royal iptv, iptv extrerme, etc), care este pin-ul aplicatiei ( daca aveti unul setat) , si asa mai departe .

Cititi cu mare atentie care sunt cerintele configurari serviciului, acestea se regasesc sub fiecare casuta din configurare.  In cazul in care nu ati specificat detaliile in mentiuni, si considerati ca necesita informatii extra, este  indicat sa deschideti un tiket de suport in cadrul contului dumneavostra administrativ si sa explicati cerinta.

De asemenea, echipa nostra va va notifica printr-un ticket de suport in momentul in care lista de canale a fost incarcata in aplicatie, remote, daca aplicatia permite acst lucru.

Un pachet TV se poate utiliza pe un singur dispozitiv, o singurã conexiune. Însã se oferã posibilitatea de a fi configura pachetul tv cu numarul de conexiuni extra dorite ( maxim 3 conexiuni extra / 3 dispozitive extra pentru fiecare abonament / subscriptie tv ), asta inseamna ca puteti avea pana la 4 dispozitive active /  ecrane , pe aceeas adresa IP , la adresa setatã in contul dumneavostrã administrativ. O conexiune extra costa £5/luna in UK si €5/luna inafara  UK-ului si este necesara o conexiune extra pentru fiecare extra dispozitiv pe care îl doriti activ. Pentru a putea utiliza un serviciu pe mai multe dispozitive, simultan sau intermitent, configuratia din exemplu urmator necesita aplicata, fara exceptii

  • o subscriptie cu 0 extra conexiuni setate =  1 dispozitiv activ
  • o subscriptie cu 1 extra conexiune setata = 2 dispozitive active
  • o subscriptie cu 2 extra conexiuni setate =  3 dispozitive active
  • o subscriptie cu 3 extra conexiuni setate =  4 dispozitive active

Utilizarea serviciului pe dispozitive ne-autorizate de catre noi, fara a avea conexiuni extra platite,  va duce la blocarea tuturor dispozitivelor utilizate, adreselor ip cat si a subscriptiei tv. Sistemul recunoaste automat dispozitivele autorizate si ne ofera informatii, in timp real daca exista neregularitãti. Costul unui inginer IT pentru deblocarea dreselor ip , dispozitivele utilizate si a subscriptiei tv este de £75/ora, si durata de deblocare este intre 3 si 6 ore.

Mai pe româneste, platiti pentru conexiune extra, ve-ti putea utiliza serviciul pe alt dispozitiv, daca nu, nu. 

Atentie ! Daca intentionati sa utilizati un receptor iptv MAG, Aplicatia SMART STB , pe care noi nu le recomandãm, nu vã recomandam sa achitionati extra comexiuni. Acestea nu permit conexiuni extra, datorita modului in care sunt programate. 

Suportul si asistenta tehnicã oferitã se extinde dincolo de functionalitatea canalelor insine. Acopera probleme tehnice precum functionalitatea aplicatiilor sau dispozitivului recomandate. Include asistentã in procesul de setare si configurare pentru  aplicatia utilizata. Oferim solutii si va asistem in momentul in care intampinati potentiale dificultati pe parcursul subscriptiei.

Consideram ca serviciul de suport si asistenta este un element extrem de  important si vital, activitati nostre si ne dorim sa il oferim tuturor utilizatoriilor care achitioneaza serviciile oferite. Serviciul de suport & asistenta, se ofera prin tickete de suport. Un ticket de suport se poate deschide din contul dumneavostra administrativ unde se pot explica si solutiona potentialele probleme. Ticketele de suport si asistenta primesc raspuns doar in cadrul website-ului, va rugam nu apasati REPLY la mail-ul de notificare primit in momentul in care se ofera un raspuns la tiket. Comunicare se face strict din contul dumneavostra administrativ.

Atentie!  Serviciul de suport si asistenta nu include instructiuni si asistenta in procesul de configurare pentru receptoare MAG sau apliatia STB sau aplicatii instalate direct pe smart tv-uri. In cazul in care doriti suport din partea nostra in a configura un receptor iptv, pe care il detineti, va rugam achizitionati Additional Services ( Configurare MAG / STB )  in procesul de configurare a pachetului ( one time payment pentru configurare ).

Din motive de securitate si pentru a proteja functionalitatea fluenta a serviciului, echipa nostra a decis ca nu va oferi acces la link-ul m3u. Necesita sa specificati clar in campul mentiuni prin ce aplicatie sau dispozitiv doriti acces la canalele tv. Doar echipa nostra tehnica va incarca lista de canale in aplicatie, atat timp cat oferiti informatiile necesare, corecte in campul mentiuni pentru a primi acces. Daca nu , deschideti un tiket de suport din in contul dumneavostra administrativ  si oferiti explicati, detaliile necesare pentru a vi se oferi acces la pachetul tv precum adresa mac a aplicatiti utilizate , daca exista o adresa mac, pin-ul aplicatiei, daca exista un pin, si asa mai departe.

Desigur, se poate utiliza si aplicatia EasyTV sau Quzu IPTV, pe care o puteti achizitiona din Microsoft Store. Aplicatiile nu ne partin, noi nu oferim aplicatii, si, nu sunt solutii de streaming profesionale pe care noi le recomandam.

1.Credit Card. Plata fiind procesata de catre o companie terta intr-un mediu securizat. Acesta modalitate de plata fiind o modalitate de plata automata ( subscriptie lunara ). 

 2. Credite. Website-ul nostru permite adaugarea de fonduri in contul administrativ administrati, sau credite. Aceste credite se pot utiliza pentru a achita facturiile emise si este o modalitate de plata automata. De asemenea, sistemul este dotat cu inteligenta aritificiala si va calcula automat , deduce sau adauga credite in contul dumnevostra in functie de configuratia aplicata la serviciile achizitionate si numarul de servicii achizitionate.

Desigur. Necesita sã solicitati anularea subscriptiei cu minim 3 luni in avans,  adica la termen, printr-un tiket de suport, pentru a evita costuriile de anulare si administrare imediatã. Daca solicitarea de anulare a subscriptiei este adhock , adica fara a notifica echipa de suport tehnic cu 3 luni in avans, se va percepe un cost de 35 GBP in UK, respectiv 35 EURO pentru tariile Europene si USA, taxe de administrare.  Odata ce sistemul genereaza si emite o factura, nu se poate face nici o modificare la serviciul existent.

Atentie, nu va restitui suma ramasa pentru durata serviciului anulat, sau orice alta plata efectuata catre compania terta de procesare a plati.

De asemenea, dacã aveti o facturã generatã, serviciul NU SE VA PUTEA INCHIDE / ANULA , pânã nu se va achita facturã respectivã. Sistemul nu poate procesa modificari subscriptiei, indiferent de natura modificãri, daca existã o facturã generatã in contul dumneavostrã. Facturiile se genereaza cu 7 zile inaite de data scadentã. Comanda de anulare necesitã sã fie efectuatã cu 8 zile inaintea de data scadentã. 

 

Canalele internationale oferite sunt un bonus pentru utilizaotrii nostri si nu le putem garanta functionalitatea 100%. Acestea sunt on demand, asta inseamna ca, canalul porneste la cerere si in functie de viteza de internet pe care dispozitivul utilizat o primeste, incarcarea canalului on demand poate dura si pana la un minut.

Echipa nostra se focuseaza pe un segment de piata romanesc, cu un produs ( canale tv ) romanesti.

Un test oferã posibilitatea de a observa calitatea si continutul pachetului tv. Un test se oferã o singurã datã, este gratuit, dureaza 24 de ore, si nu se poate utiliza pe multiple aplicatii, multiple dispozitive sau multiple locatii.

Serviciul nostru nu necesita VPN, insã este recomandat. In prezent, este tot mai dificil sã ne protejam in mediul online.  ISP-uriile ( Internet Service Provider) scaneaza si monitorizeaza din ce in ce mai mult traficul si reteaua dumneavostra si asta, este fara acordul si instintarea utilizatoriilor, blocând accesul la nenumarete servicii de streaming. Un serviciu VPN este recomandat pentru a ne proteja. In general, dispozitivele android precum Amazon Fire Stick sau Nvidia Shield Pro 4K ofera aplicatii vpn in magazinul de aplicatii. Aplicatiile recomandate sunr Nord VPN, Expres VPN, etc … in functie de preferita dumneavostra.

Daca doriti  ca toate dipozitivele din casa sa acceseze internetul prin serviciu VPN, va recomandam un modem VPN, care se conecteaza la ruterul existent. Acesta va crea un hotspot, la care puteti conecta tv-ul, telefonul, pc, ul si asa mai departe. Odata conectate la hot spot-ul creat, modem-ul vpn va proteja toate dispozitivele conecate si traficul din reteau dumneavostra. Un ruter vpn decent, il gasiti aici.

Orice serviciu VPN, necesitã o subscriptie pentru a beneficia de viteza maximã de internet oferitã. Spre exeplu, Nord VPN costa 3.15 Euro / luna, un pret mai mult decat acceptabil.

Conturiile si informatiile false inregistrate pe website NU sunt tolerate sub absolut nici o formã. Securitatea datelor personale precum si datele de platã, sunt principla prioritate pentru noi . Aceste informatii sunt cryptate si accesibile doar de cãtre dumneavostrã si procesatorul tertã, de platã legal.

Procesatorul de platã, solicita verificarea amãnuntitã a fiecãrui utilizator inregistrat pe website, si validarea informatiilor inregistrate. Existã posibilitatea sa vi se solicite documente aditionale pentru validarea informatiilor inregistrare pe website. 

In situatia in care se vor descoperi conturi false asociate cu contul dumneavostrã administrativ, se va percepe o taxã in valuare de £150 pentru fiecare cont fals identificat. De asemenea, conturiile false inregistrate vor fi suspendate permanet. Dacã stiti cã nu aveti conturi false inregistrate pe website, nu aveti de ce sã vã ingrijorati, si nu vor existe taxe suplimentare aplicate.