Filme. & seriale
1
cLINETI MULTUMITI
1
UP TIME
1 %

FAQ

Intrebari adresate frecvent cu raspunsuri obiective si informative.

Pachetul TV poate fi accesat printr-o variatate diversificata de aplicatii si dispozitive ( mai mult sau mai putin recomandate), conectate la internet, atat wifi, lan cat si 4G.

Incepând din 2022  serviciile nostre vor fi disponibile pe un numar limitat de aplicatii si dispozitive, pentru care garantam functionalitatea optimã si pentru care putem asigura suport & asistentã tehnicã.

Aplicațiile  compatibile si recomandate începând  din 2022 sunt:

  1. TiviMate - aplicatia se va putea instalata pe dispozitivele profesionale precum Nvidia Shielded PRO 4K , Nvidia Shield Standard, Xiaomi Mi TV Box S 4K UHDXiaomi Mi Stick 4K ... dispozitivele mai de buget, mai putin recomandate, precum Amazon Fire Stick si / sau Amazon Cube , sau tv-uriile Android.
  2. iSTB - aplicatia se va putea instala pe dispozitivele apple ( iPhone, iPad, MacBook, Apple TV )
  3. iMPlayer - aplicatie se va putea instala pe telefoane android precum si dispozitivele Nvidia Shielded PRO 4K , Nvidia Shield Standard, Xiaomi Mi TV Box S 4K UHD sau TV-uriile cu android os. Atentie , aplicatia necesitã licentiatã si, liceenta se va putea achitiona doar de la noi , altfel nu va functiona. 
  4. XCloudTV - aplicația este oferită gratuit din partea noastră și se va putea instala pe o varietate de dispozitive precum Samsung TV, LG, Android TV, Android Mobil, iOS. Este o aplicație simplă, fără pretenții, care este in proces de dezvoltare din partea programatorilor care o dețin. Acestã aplicație este o soluție gratuită , însă nu foarte calitativă, fiind intenționată pentru utilizatorii cu o situație financiară  deficitară. Principala recomandarea este și va rămâne aplicația TiviMate , fiind cea mai calitativă si profesională soluție.

Dispozitivele Nvidia Shielded PRO 4K , Nvidia Shield Standard, Xiaomi Mi TV Box S 4K UHD sunt principala nostrã recomandare. Cu cat este mai nou modelul receptorului, cu atat mai ridicata este performanta de a receptiona canalele tv la o calitate premium. Procesoare mai puternice, viteza de lucru, pre-buffer, rezolutie calitativa si moderna ( 4K UHD ), etc ... Majoritatea acestor receptoare vin cu un sistem de operare Android, ceea ce imbunãtateste major calitatea produsului.  De asememenea, este recomandatã conexiune internet stabilã, prin cablu cu minim 100 Mb/s, pentru un streaming fluent.

Odatã ce a-ți plasat o comandã, pentru un nou abonamet / subscripție TV, implicit cu plata efectuatã cu succes, vi sa va oferi acces la canalele tv. In funcție de detaliile specificate in  campul mentiuni  și volumul comenziilor efectuate in ziua respectivã, echipa nostra vã va activa canalele tv.

 

Este extrem de important sa specificați exact, in campul mentiuni prin ce aplicație sau dispozitiv doriți acces la pachet-ul tv, care este adresa mac a aplicației , care este pin-ul aplicației ( daca aveti unul setat) , si asa mai departe .

 

Cititi cu mare atentie care sunt cerintele configurari serviciului, acestea se regasesc sub fiecare casuța din configurare produsului.  In cazul in care nu a-ți specificat detaliile in mențiuni, si considerați cã necesita informații extra, este  indicat sa deschideți un tiket de suport in cadrul contului dumneavostrã administrativ și sã explicați cerința.

 

De asemenea, echipa nostrã vã va notifica printr-un ticket de suport in momentul in care lista de canale a fost instalatã in aplicația utilizatã, remote, daca aplicația permite instalarea remote.

Refuzam categoric sã oferim servicii pe aplicații precum: Royal IPTV,  Flex IPTV,  SS IPTV,  Home IPTV,  Smarters IPTV,  Room IPTV,  ASX IPTV,  Smart UP,  Duplex,  ONE IPTV,  Flix IPTV,  Mega IPTV,  Nanomid,  Smart tv Club,  SmartOne IPTV,  Room IPTV, Bay IPTV.

Aceste aplicați sunt catalogate ca fiind aplicați ilegale. De asemenenea, existã raporturi DCMA efectuate impotriva aplicațiilor respective și nu dorim afiliere cu aceste aplicați.

Un pachet TV se poate utiliza pe un singur dispozitiv, o singurã conexiune. Însã se oferã posibilitatea de a fi configura pachetul tv cu numarul de conexiuni extra dorite ( maxim 3 conexiuni extra / 3 dispozitive extra pentru fiecare abonament / subscriptie tv ), asta inseamna ca puteti avea pana la 4 dispozitive active /  ecrane , pe aceeas adresa IP , la adresa setatã in contul dumneavostrã administrativ. O conexiune extra costa £5/luna in UK si €5/luna inafara  UK-ului si este necesara o conexiune extra pentru fiecare extra dispozitiv pe care îl doriti activ. 

 

Pentru a putea utiliza un serviciu pe mai multe dispozitive, simultan sau intermitent, configuratia din exemplu urmator necesita aplicata, fara exceptii

 

  • o subscriptie cu 0 extra conexiuni setate =  1 dispozitiv activ
  • o subscriptie cu 1 extra conexiune setata = 2 dispozitive active
  • o subscriptie cu 2 extra conexiuni setate =  3 dispozitive active
  • o subscriptie cu 3 extra conexiuni setate =  4 dispozitive active

Utilizarea serviciului pe dispozitive ne-autorizate de catre noi, fara a avea conexiuni extra platite,  va duce la blocarea tuturor dispozitivelor utilizate, adreselor IP cât și a subscripției tv. Sistemul recunoate automat dispozitivele autorizate și ne ofera informatii, in timp real daca exista neregularitãți.

 

Costul unui inginer IT pentru deblocarea dreselor ip , dispozitivele utilizate și a subscriptiei tv este de £75/ora, și durata de deblocare este intre 3 și 6 ore.

Mai pe concret, dacã platiti pentru conexiune extra, se va putea utiliza serviciul pe alt dispozitiv, daca nu, nu. 

 

Desigur. Necesitã sã efectuati comanda CANCEL REQUEST catre sistem, din contul dumneavoastrã administrativ, selectând subscriptia pe care doriti sã o anulati. Anularea se poate face LA TERMEN , adica la sfarsitul duratei de facturare sau CU EFECT IMEDIAT , adicã in acel moment sau urmatoarele 24 de ore.

 

Atenție! 

Nu va restitui suma ramasa pentru durata serviciului anulat, sau orice alta plata efectuata catre compania terta de procesare a plati.

 

De asemenea, dacã aveti o facturã generatã, serviciul NU SE VA PUTEA INCHIDE / ANULA , pânã nu se va achita facturã respectivã. Sistemul nu poate procesa modificari subscripției, indiferent de natura modificãri, daca existã o facturã generatã in contul dumneavostrã. Facturiile se genereaza cu 7 zile inaite de data scadentã. Comanda de anulare necesitã sã fie efectuatã cu 8 zile inaintea de data scadentã. 

Un test oferã posibilitatea de a observa calitatea si continuț-ul pachetului tv.

Un test se oferã o singurã datã, este gratuit si dureaza 24 de ore.Nu se poate utiliza pe multiple aplicații, multiple dispozitive sau multiple locații.

Suportul si asistenta tehnica oferitã se extinde dincolo de funcționalitatea  canalelor însine. Acoperă probleme tehnice precum funcționalitatea aplicațiilor  sau dispozitivului recomandate. Include asistență in procesul de setare si configurare pentru  aplicația utilizata. Oferim soluții și vă asistem în momentul in care întâmpinați potențiale dificultăți pe parcursul subscripției.

 

Considerăm că serviciul de suport si asistență este un element extrem de  important si vital, activitati nostre și, ne dorim sa îl oferim tuturor utilizatoriilor care achiționează serviciile oferite. Serviciul de suport & asistenta, se oferă strict prin tichete de suport. Un tichet de suport se poate deschide în  contul dumneavostra administrativ, unde se pot explica și soluționa potențialele probleme. Ticketele de suport si asistenta primesc raspuns doar in cadrul website-ului, va rugam nu apasati REPLY la mail-ul de notificare primit in momentul in care se ofera un raspuns la tiket. Comunicarea se efectuează strict din contul dumneavostrǎ administrativ.

 

Atentie!  Serviciul de suport si asistență nu include instrucțiuni si asistență in procesul de configurare pentru receptoare MAG sau apliația SMART STB sau aplicație instalatǎ direct pe smart tv-uri. In cazul in care solicitați asistență din partea nostra in a configura un receptor iptv, pe care il dețineți, va rugam achizitionati Additional Services ( Configurare MAG / STB )  in procesul de configurare a pachetului ( one time payment pentru configurare ).

 

În egalã mãsurã, începând din data de 01.01.2024, daca optați  pentru alte aplicații decat cele 4 recomandate, după setarea inițială, se va adopta o politicã cu ZERO SUPORT TEHNIC. În acest moment sunt 4 aplicații pe care le recomandam, listate la intrebarea nr. 1 , și  pentru care putem garanta funcționalitatea serviciului. În vitor, exista posibilitatea  sã fie extinsa lista aplicațiilor  recomandate.

 

Pe scurt, nu ve-ți primi asistență tehnică  sub nici o formă in situația în care nu utilizati una din aplicațiile  recomandare.