IPTV Romania pentru Nvidia Shield prin app TiviMate -Android IPTV

Posteaza pe social media

Nvidia Shield, este unul din cele mai calitative si profesionale dispozitive android pentru a receptiona canalele tv romanesti si nu numai prin app TiviMate.

In acest tutorial, vã vom prezenta procesul de instalare, setare si licentierea aplicatiei TiviMate, pas cu pas, pe un dispozitv cu sistem de operare Android, precum Nvidia Shield, Xiaomi Mi Box 4K sau Android TV.

Pentru a instalarea aplicatia TiviMate, necesitã sa avem un cont pe Google Play Store si aplicatia TiviMate Companion ( pentru licenta aplicatiei TiviMate ),  instalata pe un telefon Android , sau un emulator android pe un pc ( din pãcate TiviMate Companion app este disponibil doar pentru platforma Android )

 • Acesati Google Play Store pe dispozitiv-ul dumneavostrã:
 • Cãutati si instalati aplicatia TiviMate:
 • Instalati TiviMate Companion App pe un telefon Android, sau un emulator android pe un pc ( precum nox emulator ). Creati un cont pe aplicatia TiviMate Companion si achitionati liceenta pentru aplicatia TiviMate. Noi recomandãm sa achitionati o liceenta life time. Acestã liceenta se poate utiliza pe 5 dispozitive pe care doriti sã instalati aplicatia TiviMate.
 • In situatia in care nu detineti un telefon mobil android,  liceenta aplicatiei TiviMate se poate achitionat si de la noi de pe website, din magazin-ul website-ului, la sectiunea Liceente Aplicatii , sau sectiunea Product Addons. Dacã ve-ti achizitiona liceenta de la noi de pe website, detaliile liceentei vor fi comunicate in tiketul de suport pe care il ve-ti deschide dumneavostrã , odata cu detaliile de logare pentru pachetul tv. 
 • Accesati aplicatia TiviMate, si navigati la sectiunea Settings :
 • La Settings, navigati la sectiunea Unlock Premium , unde ve-ti tasta contul creeat pe TiviMate Companion App , adica adresa mail si parola. Acest proces va licentia aplicatia TiviMate, pentru a putea utiliza toate functiile premium oferite de catre aplicatie:
 • Pasul numarul 6, este setarea User-Agent. Navigati la Settings –> General, si selectati sectiunea User-Agent , unde se va putea tasta cuvantul tivimate. Acestã setare este criticã si, dacã nu este efectuatã corespunzãtor , poate duce la blocarea dispozitiv-ului, a adresei IP ,cat si a aplicatiei. Daca utilizati multiple dispozitive si a-ti achitionat conexiuni extra in abonament-ul comandat, user agent poate fi diferit, si vi se va comunica intr-un tiket de sport, in contul dumneavostra administrativ, ce necesitã tastat.
 • Odatã ce avem aplicatie licentiata, user-agent setat corespunzãtor, este momentul sã adaugam, sau sã setem pachetul tv in aplicatiei. Pentru a face asta, navigati la Settings –> Playlists:
 • In sectiunea Playlists, selectati Xtream Codes :
 • In sectiunea Xtream Codes, va necesita sa tastati detaliile de logare pe care le-ati primit in tiket-ul de suport dupa achitia unui pachet tv ( Server address, Username si Password ). Daca nu aveti un tket deschis dupa achitia pachetului tv, necesita sa deschideti dumneavoastrã un tiket si, sã solicitati aceste detalii. Daca pachetul tv achitionat include si Filme & Seriale, bifati casuta include VOD , si …. apasati Next . Aplicatia va procesa tot continutul.
 • Acest pas, este optional. Dupã ce aplicatia a procesat continut-ul pachertului tv, aveti posibilitatea in a redenumi playlist-ul. Noi , in imaginea de mai jos l-am redenumit TV . Dupã redenumirea playlist-ului , apasati Done .
 • Bucurati-va de canalele tv si tot ceea ce oferã pachetul tv achitionat. Aplicatia se poate customiza dupã bunul plac ( culori , dimensounea textu-lui, transparenta meniu-lui, etc … ).

Acesta, este tot procesul de instalare si setare a aplicatiei TiviMate. Este una din cele mai profesionale si calitative aplicatii disponibile pe piatã in acest moment.

De asemenea, video-ul de mai jos , vã prezinta acest proces

Acceseazã alte postãri

iptv romania - implayer
Tutoriale IPTV

iMPlayer pentru Android TV

iMPlayer pentru Android TV – Setarea aplicatiei iMPlayer pentru a receptiona canalele tv prin sistemul iptv , pe o platformã Android TV , precum Nvidia

Nu ezita, comanda acum !

Acceseaza canalele tv favorite oriunde, oricand si prin orice dispozitiv