Amazon Fire Stick sau Xiaomi Mi Stick pentru IPTV Romania

Amazon Fire Stick sau Xiaomi Mi Stick pentru IPTV Romania

Posteaza pe social media

Salutari !

Amazon Fire Stick sau Xioami Mi Stick pentru IPTV Romania ? Acesta este una din intrebãriile frecvent adresate !

Necesitã mentionat cã, recomandarea nostrã pentru o solutie de streaming calitativã si profesionalã, in continuare este Nvidia Shield PRO 4K UHD sau Xiaomi Mi Box S 4K UHD, aceste 2 dispozitive se regãsesc in topul listei nostre de recomandari datoritã performantelor pe care le oferã si calitatea imagini incontestabilã !

Revenind la intrebarea initialã …

IPTV Romania Amazon Fire Stick

Amazon Fire Stick – este unul din cele mai cunoscute si populare dispozitive existente pe piatã . Acest produs a fost promovat foarte mult datoritã pretului extrem de accesibil si o calitate acceptabilã ( calitate acceptabilã este mult supus … ) . Acest dispozitiv a inceput sã fie utilizat din anula 2017 când, aplicatiile iptv erau disponibile in Amazon Store, fiind usor de instalat, fiind un dispozitiv cu platforma de operare Android TV si customizat de catre Amazon, fiind o platforma Android modificatã.

Stick-ul Amazon, a devenit din ce in ce mai dificil de utilizat, in special pentru utilizatorii care au informatii tehnice limitate si nu au o inclinatie spre tehnologie. Aplicatiile iptv au devenit dificil de instalat deoarece Amazon a eliminat toate aplicatiile iptv din Amazon Store. Aplicatiile iptv pentru a receptiona canalele tv necesitã instalate din surse externe, ceea ce este dificil si incomod .

Acest dispozitiv este in continuare foarte utilizat , fiind accesibil financiar si inca foarte popular. Din pacate, noi, nu il putem calificat ca fiind un dispozitiv profesional pentru streaming, datoritã modului dificil pentru instalarea aplicatiilor si in special faptul cã, acest dispozitiv nu are posibilitatea de a fi conectat la internet prin cablu , doar prin wifi.

IPTV Romania Xiaomi Mi Stick

Xiaomi Mi Stick – In comparatie cu Amazon Fire Stick , cei de la Xiaomi , utilizeaza platforma Android TV originala . Acest software primeste actualizãri frecvent, ceea ce este extrem de indicat si util.

De asemenea, procesul de instalarea aplicatiilor este extrem de usor. Xiaomi Mi Stick oferã acces la Google Play Store, unde ve-ti gasi aplicatia TiviMate si se va putea instala cu o apãsare de buton !

Din pãcate, Xiaomi Mi Stick , nu este la fel de cunoscut precum concurent-ul direct din diferite motive … Acest dispozitiv este relativ nou pe piatã, fiind intr-o umbrã timidã de promovare relaxatã . In comparartie cu Amazon Fire Stick, acesta este mult mai performant si cu mult mai usor de utilizat. Oferã optiuni avansate si moderne.

In egalã masurã, acest dispozitiv a foat creonat sã fie utilizat doar cu o conexiune internet prin wifi , ceea ce este un mare dezavantaj in ceea ce priveste streaming-ul iptv .

Concluzia ?

Este relativ simplu …. Dacã va doriti o experintã placutã, alegerea ar trebui sã fie Nvidia Shield PRO 4K UHD sau Xiaomi Mi Box S 4K UHD , dispozitive care se regãsesc in topul listei pentru recomandariile nostre. Aceste dispozitive permit conexiunea la internet prin cablu, ceea ce este cerinta standard in industria IPTV , cu o vitezã minimã de 20 Mb/s reali !

In situatia in care buget-ul nu vã permite un dispozitiv profesional de streaming , se poate opta pentru un Xioami Mi Stick sau un Amazon Fire Strick , insã tineti minte , aceste dispozitive sunt dispozitive de buget ! Nu sunt dispozitive profesionale de streaming si nu vã puteti astepta la performante … in general primesti pentru ce plãtesti . Ambele dispozitive sunt relativ egale in ceea ce priveste costul dar , marele avantaj il reprezintã Xiaomi Mi Stick , fiind usor de utilizat, cu posibilitatea de a instala aplicatii la o apãsare de buton !

Acesta este o opinie sincerã si obiectivã din partea unei echipe cu o experintã vastã in domeniu si care a testat aceste dispozitive in prealabil !

Cu respect !

Acceseazã alte postãri

iptv romania - implayer
Tutoriale IPTV

iMPlayer pentru Android TV

iMPlayer pentru Android TV – Setarea aplicatiei iMPlayer pentru a receptiona canalele tv prin sistemul iptv , pe o platformã Android TV , precum Nvidia

iMPlayer
Tutoriale IPTV

iMPlayer pentru telefon Android

Salutari, In acest tutorial, vã vom prezenta procesul de instalare, setare si licentierea aplicatiei iMPlayer, pas cu pas, pe un dispozitv mobil Android. Procesul de

Nu ezita, comanda acum !

Acceseaza canalele tv favorite oriunde, oricand si prin orice dispozitiv